Vil du forkæle dig selv og dine venner og familie med noget ekstraordinært godt og sødt, så får du her opskriften på vores berømte Cheese Cake:
Til kagebunden bruges
- 100 g blødt smør
- 200 gram knuste Digestive kiks
- 1/2 teske ingefær
Til kagemassen bruges
- 600 gram mascapone
- 150 g rørsukker
- 3 æg
- 1/2 dl æggeblomme
- 1 vaniljestang
- 1/2 dl citronsaft
- Lemon Curd (Opskriften på denne kommer i decembernyhedsbrevet)
Bland smør, knuste småkager og ingefær sammen og pres det ned i en silikone kageform.
Blødgør marscapone med en ske og tilføj sukker. Når sukkeret er opløst, tilføj 3 æg, æggeblommer og vanilje. Bland citronsaften i til sidst. Sigt massen ned i formen henover småkagebunden.
Lav et låg til formen af stanniol og kom formen på en dyb bageplade. Hæld kogende vand rundt om formen. Bag kagen i ovnen ved 160 grader C i en time.
Kagen skal være fast og lys i farven.
Køl kagen ned til 5 grader C, fjern forsigtigt kagen fra formen og smør lemon curd på toppen. Dyp kniven i kogende vand, når kagen skal skæres. Det sikrer lige kanter på kagen.
Det bedste resultat opnår du med brug af økologiske råvarer.