ESTA autoriseret online tekurser

Simply Tea er Danmarks førende ekspert, når det drejer sig om teviden. Stifteren Alexis Kaae er European Speciality Tea Associations direktør for uddannelse og i samarbejde med verdens førende te eksperter har udarbejdet og udviklet ESTA’s international te-uddannelse plan.

Professionel te-træning

Igennem Simply Teas teskole kan vi skræddersy den uddannelse som passer til jeres erhverv. Arbejder du på et tehus, restaurant, hotel, eller cafe, tilbyder vi den nødvendig oplæring i hvordan man brygger en god kop te og hvordan te kan være en vigtig del af jeres indtjening.

Er du baristaer, tjener, kokke eller te-handeler, lærer vi dig hvordan du vælger kvalitet og giver dine kunder den optimale te-oplevelse nogensinde.

Er du bare nysgerrige inden for de nye tetrends kan vi give dig og dine kollegaer en smagsoplevelse.

Vi tilbyder en sommelier uddannelse på 6 måneder samt en række kurser, der er specielt skræddersyet til HORECA fagfolk.

Hvad er te?

Selvom der er tusindvis af tevarianter, er de seks kategorier opdelt ud fra hvornår iltningsprocessen er standset. Disse bearbejdningsprocesser har givet navn til seks forskellige te kategorier: hvid, gul, grøn, oolong, sort og fermenteret (Puerh).

Yixing lerpotte

Kun en times kørsel fra Jiangsu provinsen ligger det berømte område for den særlige violette ler, som er kendetegnet for Yixing eller Zisha kander. Dette ler bruges til at fremstille de mest eftertragtede tepotter i Kina.

Te kemi

Te indeholder en række kemi, her beskrives de forskellige.

Te tips

Hvis du vil forøge holdbarheden af salat, grøntsager og frugt, er et godt tip at skylle det i tevand. Find fremgangsmåden her.