Molbo Tea Retreat

Jeg har benyttet Corona krisen til at starte et længe ventet projekt, som jeg har drømt om i årevis, nemlig oprettelsen af en tehave og et tea retreat i Danmark. Det hele flaskede sig pludselig i marts, da vi fik solgt vores hus i Hjortshøj i løbet af blot to dage, og så blev drømmen til virkelighed. Den 1. juni flyttede vi til Mols Bjerge ved Ebeltoft. Et kæmpehus og 5 tønder land skal nu udgøre rammen om vores tehave og tea retreat. Det er begyndelsen på et nyt eventyr.

Molbo Tehave

Molbo Tea Retreat & Tea Garden skal den da hedde! Jeg er netop flyttet til Krakær i Mols naturparken, derfor er jeg teknisk set en Molbo. Flere har givet udtryk for, at det da ikke er noget, man kan kalde en tehave. Molboerne er sådan nogen dumme fjolser, som man ikke kan tage seriøst, og at alt det de laver går galt. Jamen det er lige netop derfor, det skal hedde ”Molbo”, – at dyrke te på Mols, må være en Molbo historie. Så er det op til os, at gøre en umiddelbart fjollet idé til en succes!

Molbo Tea Retreat

Det er med et tungt hjerte at jeg må meddele at jeg desværre ikke åbner Molbo Tehus i dag som det ellers var planlagt. Det skyldes flere ting, men først og fremmest, at arbejdsbyrden pt. er enorm overvældende.

Det betyder derfor, at jeg desværre bliver nødt til at aflyse de af jer som har reserveret bord og bestilt afternoon tea. Det beklager jeg naturligvis meget. Et godt alternativ er Molskroen, hvis afternoon tea jeg kan give mine varmeste anbefalinger.

Stadig åben for arrangementer, tekurser og butikken

Vi fortsætter naturligvis med vores arrangementer, tekurser og butikken vil være åbent som sædvanligt. Jeg håber at se jer her.