Afternoon Tea

Dette ældgamle og traditionsbundne britiske koncept har fundet vej til Danmark og anvendes ved særlige lejligheder som barnedåb, fødselsdage, bryllupsfester, receptioner og konfirmationer.

Konferencer, messer, foredrag og workshops

Vores foredrag, workshops, smagninger og kurser passer til en række virksomheder, foreninger og organisationer. Uanset om det er for at skabe fokus på udstillinger og messer, fyraftensmøder i personaleforeninger, kulturelle eller gourmet sammenhænge eller endda bare en hyggelig komsammen, vil vi gerne komme en tur forbi jer med vores ekspertise, udstyr og fabelagtige te.

Workshops

I Japan har forberedelsen til at piske tepulver udviklet sig til et spirituelt ideal kendt som ”Chado” det betyder tevejen. Denne workshop er tilgængelig for alle med interesse i forberedelsen af matcha te.

Simply Tea holder gratis tesmagning lørdag den 12. November 2022

Vi holder en smagning lørdag den 12. november mellem kl. 13:00-16:00 med nogle af vores nyligt ankomne micro-batch kinesisk te, som er årets højdepunktet. Smagning er gratis og der vil være mulighed for at købe te og afhente bestilt julekalender. Hvis du ikke allerede har reserveret din tekalender, så vent ikke til sidste øjeblik, da de leaves kun på bestlling.

Med venlig hilsen

Alexis, Jytte, Elizabeth, Natascha & Ameli

*********