Afternoon Tea

Dette ældgamle og traditionsbundne britiske koncept har fundet vej til Danmark og anvendes ved særlige lejligheder som barnedåb, fødselsdage, bryllupsfester, receptioner og konfirmationer.

Konferencer, messer, foredrag og workshops

Vores foredrag, workshops, smagninger og kurser passer til en række virksomheder, foreninger og organisationer. Uanset om det er for at skabe fokus på udstillinger og messer, fyraftensmøder i personaleforeninger, kulturelle eller gourmet sammenhænge eller endda bare en hyggelig komsammen, vil vi gerne komme en tur forbi jer med vores ekspertise, udstyr og fabelagtige te.

Workshops

I Japan har forberedelsen til at piske tepulver udviklet sig til et spirituelt ideal kendt som ”Chado” det betyder tevejen. Denne workshop er tilgængelig for alle med interesse i forberedelsen af matcha te.

Næste Åbent hus arrangemet

Dato: Lørdag d. 31. august
Sted: Simply Teas lager

Smag på et udvalg af te fra Korea, Kina og Japan på den sammen breddegrad.

Kl. 11:00-16:00

 

 

 

Aarhus Mesterskab i Matcha piskning afholdes lørdag d. 5 oktober hos Simply Tea.

Kom og vis dine færdigheder som Aarhus mester i Matcha piskning.

Fra kl. 13 til 14:30 kan du vise dine kunstneriske talent i at piske den perfekte Matcha. Vores 2 Matcha eksperter, Henrik og Natascha vil dømme efter teens udseende og smag. Vinderen kåres kl. 14.00, hvor der derefter vil være gratis Matcha smagning for alle.

Vindere vil modtage en sjælden Matcha te fra Koyamaen.

Åbent hus lørdag fra kl. 11 – 16. Smagning af japanske teer. Te ceremoni ved Henrik fra Te Ritualer.

Ceremonimester Henrik Adam

Ceremonimester Henrik Adam

Japansk Teceremoni

Lørdag den 5. oktober

Ceremonimester Henrik Adam viser den enkelt udførelse af en japansk teceremoni egnet til nybegyndere. I det smukke indrettet terum oplever du den afslappende og meditativ måde til at nyde en skål matcha te. Arrangement vare ca. 40 minutter.

Prisen pr. deltager er 80 kr. og betales ved ankomsten. Der er plads til 6 deltagere på hold. Ceremoni gentages 3 gange i løbet af dagen.
kl. 11:30
kl. 14:30