Afternoon Tea

Dette ældgamle og traditionsbundne britiske koncept har fundet vej til Danmark og anvendes ved særlige lejligheder som barnedåb, fødselsdage, bryllupsfester, receptioner og konfirmationer.

Konferencer, messer, foredrag og workshops

Vores foredrag, workshops, smagninger og kurser passer til en række virksomheder, foreninger og organisationer. Uanset om det er for at skabe fokus på udstillinger og messer, fyraftensmøder i personaleforeninger, kulturelle eller gourmet sammenhænge eller endda bare en hyggelig komsammen, vil vi gerne komme en tur forbi jer med vores ekspertise, udstyr og fabelagtige te.

Workshops

I Japan har forberedelsen til at piske tepulver udviklet sig til et spirituelt ideal kendt som ”Chado” det betyder tevejen. Denne workshop er tilgængelig for alle med interesse i forberedelsen af matcha te.

Åbent hus

Dato: Lørdag d. 2. marts
Sted: Simply Teas lager
Tid: 11:00-16:00
Gratis smagning af te fra Darjeeling. Lær at smage terroir.
Ceremonimester Henrik Adam

Ceremonimester Henrik Adam

Ryakubon (略盆) temae

Lørdag den 2. marts

Ceremonimester Henrik Adam underviser nybegyndere i at udføre en Ryakubon (略盆) temae teceremoni. Det er navnet givet til den enkelt udførelse af en japansk teceremoni egnet til nybegyndere. I det smukke indrettet terum oplever du den afslappende og meditativ måde til at nyde en skål matcha te. Arrangement vare ca. 40 minutter.

Prisen pr. deltager er 80 kr. og betales ved ankomsten. Der er plads til 6 deltagere på hold. Ceremoni gentages 3 gange i løbet af dagen.
kl. 11:30
kl. 13:00
kl. 14:30