was successfully added to your cart.

Kurv

Simply Tea anno 2012

By 8. november 2017 marts 23rd, 2018 Blog

Det var i 2006 at jeg først blev introduceret til god kinesisk te og i år er det 4. år at jeg har været i branchen. Te og teens kultur har beriget mit liv på så mange måder og det nye år har lige så meget spænding for mig som det gjorde i starten, selvom erhvervslivet har været virkelig udfordrende.

Det er en sand fornøjelse at gå på arbejde hver dag. Teen bliver aldrig kedeligt, arbejdet er altid udfordrende, og selv om markedet for eksklusive te i verden uden for Kina er lille vokser det hvert år.


Jeg har gjordt min lille forretning på Åboulevarden i Aarhus så besværlig som overhovedt muligt. Først og fremmest valgte jeg at sælge te til en nation af ren kaffe drikkere. Derefter besluttede jeg aldrig at sælge te i en pose. Jeg valgt også at sælge te, der var en hel del dyrere end folk var vant til at betale. Jeg besluttede at jeg vil afsløre alle mine kilder og oplysninger, som andre te selskaber anser for at være forretningshemmeligheder. Jeg besluttede mig for at ikke blande te, en praksis, der blander en god te med ikke-så-god te for at maksimere profitten.

Jeg besluttede også at jeg aldrig vil tilføje aroma til vores te og jeg ville give de mest ærlige oplysninger jeg kunne grave ud af Asien, selvom det er en meget tidskrævende og aldrig sluttende proces. Jeg køber ikke te fra nogen, der ikke selv producerer det, og den eneste måde jeg kan være sikker er ved at besøge haverne selv. Jeg ville gerne kunne tilbyde alle de teer som er blevet kendetegnet som “Tribut eller Famouse te,” og jeg stræber på at få det bedste eksempel på hver enkelt, både for ægthed og kvalitet. Kort sagt har jeg besluttet at gøre forretning anderledes fra alle andre teselskaber som har været en succes, så vidt jeg ved.

Alt det kunne ikke lade sig gør uden Simply Teas kunder, producenter, dedikerede medarbejdere, venner og familie, der støttede mig, og for den støtte, jeg har modtaget fra det te samfund, både i Kina, Japan, Nepal, Indian, USA og UK, faktisk fra næsten hele verden. Jeg ser frem til endnu et år i erhvervslivet og igen tager jeg på høst tur i Kina til april.
print
ibeking

About ibeking

One Comment

Leave a Reply