was successfully added to your cart.

Kurv

Peon og Bai Mu Dan

By 15. juni 2014 august 7th, 2017 Blog

Lørdags forberedelse af Afternoon Tea i Simply Teas regi er nu blevet erstattet af seks års forsømt havearbejde, ikke fordi jeg har noget imod havearbejde. Det var lige i dag da solen var på sit højest at jeg gik i gang med Peon bedene. Da jeg begyndt at fjerne ukrudt fik jeg en fantastisk duft af blomsterne. Der er noget vidunderlig med smag og duftesanser da de fremtryller minder. Og straks blev jeg transporteret tilbage til Fujian og de hvide te haver. Duften var af Bai Mu Dan når den lige er blevet høstet, og ligger på måtter udenfor på en varm forårs dag. Det er jo derfor teen hedder hvid peon tænkte jeg.  Nu er mine peon ikke hvide men pink, men duften fik mig til at finde tebladene frem og brygge en kop.

Aroma af peon fik mig til husk min besøg til Fujian hos vore Bai Mu Dan producent

Aroma af peon fik mig til husk min besøg til Fujian hos vore Bai Mu Dan producent

Der er ikke noget bedre end en kop hvid te midt på dagen når solen bager ned. Hvid te har de mest fantastiske egenskaber til at køle kroppen ned på trods af den varme bryg.  Jeg tog straks en god håndfuld blade hældte dem på en kande med koldt vand fra vandhanen og stillede den på køl. Nu kan jeg drikke kold hvid te i flere dage. Jeg skal bare hælde mere vand på og stille kanden tilbage på køl.  Ved at drikke det kolde udtræk bibeholder jeg alle antioxidanter og får en velsmagende, læskende, nærende drik som ikke indeholder kalorier, samtidig er den med til at regenerer min hud som har været udsat for solens stærke UV stråler.

 

White PeonyVi har haft Bai Mu Dan – Hvid Peon på tilbud i mere end en måned netop fordi den er den perfekte sommer te. Og 2014 høsten er på trapperne men i et meget mindre omfang. Regnen i Kina er skyld i en lille høst derfor vil 2014 teer være meget begrænset. Til gengæld har vi stadig masse af 2013, som efter min mening, er en af de bedste årgange for hvid te. Hvis du er hurtig kan du stadig nå at købe den til tilbuds prisen. Tilbuddet slutter søndag den 15. juni ved midnat. Skulle du alligevel ikke nå det, så send mig en e-mail så får du en kode til at købe den til rabat pris.  mail@simplytea.dk

print
ibeking

About ibeking

Leave a Reply