was successfully added to your cart.

Kurv

Forebyg influenza med grøn te

By 8. november 2017 Blog

Nu starter influenza sæsonen, og til grønne te-drikkere er der godt nyt at hente. Forskere har nemlig fundet ud af, at grøn te kan beskytte mod influenzavirus. Men ikke kun ved at drikke te også ved at blive påført udvortes på huden.

Det er forskere fra Bioteknologisk Institut ved Yonsei Universitetet i Seoul i Sydkorea, der har testet effekten af at bekæmpe virus med grøn te. Forskellige opløsninger og koncentrationer af grøn te blev lagt på kunstig hud for at se effekten af det og sammenlignet med et farmceutisk middel til bekæmpelse af virus.

Det viste sig, at alle koncentrationer af grøn te, selv i de laveste koncentrationer, ifølge ledende forsker Woo-Jin Shin, var effektive.I forsøget blev huden udsat for en opløsning af en grøn tepose svarende til en tepose per 120 ml varmt vand i den lave ende og 2-3 teposer per 120 ml varmt vand i den høje ende. Virus lagt på huden behandlet i kontrolgruppen med et farmaceutisk middel forblev intakt. Mens virus behandlet med grøn te forsvandt.

Så der kan også være god grund til at bruge te også som sæbe, men Simply Tea anbefaler nu, at man drikker teen og nyder smagen af den samtidigt.

Forsøget er blevet udgivet i marts 2012 i: Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry.https://www.jstage.jst.go.jp/article/bbb/advpub/0/advpub_110764/_article

print
ibeking

About ibeking

Leave a Reply