Tea: A User’s Guide

DKK 285

Bogen indeholder verificerede fakta om te, kemi og forarbejdning. Det er den ideel bog for alle, der påbegynder deres te-rejse.

På lager

Varenummer (SKU): T-SRS-GD-TG Kategori: Tag:

Tea: A User’s Guide

Af Tony Gebely

Tebogen – Tea: A Users Guide er nok et af årtiernes bedste skriftlige brugervejledning om te til nybegyndere og te-entusiaster.

Bogen er fagkyndig og indeholder verificerede fakta om te, kemi og forarbejdning. Det er den ideel bog for alle, der påbegynder deres te-rejse.

Det starter ganske enkelt med: “Hvis te ikke er fra Camellia sinensis-planten, er det ikke te.” Allerede her har man udryddet den misforståelse, at ordet ”te” blot er en betegnelse for noget, man hælder vand på.

Igennem de sidste årtier er der skrevet meget nonsens om te, som ofte forvirrer mere end det gavner. Så meget at tehandlere jævnligt giver ukorrekte oplysninger til kunderne. Hvor mange gange har du fået at vide, at der ikke er garvesyre i netop den te, du lige har købt. Det er ikke nogen overraskelse at garvesyre slet ikke er nævnt i Tony Gebelys bog, nok fordi det ikke eksisterer.

Tony Gebely har studerede te i mere end 10 år og er kendt for sin prisvindende hjemmeside World of Tea.

Tebogen – Tea: A Users Guide er resultatet af mange års research og rejser til de te-producerende lande. Bogen skal opfattes som en brugsvejledning, som er opdelt i 3 nemme trin.

Trin 1

Det første trin omhandler den grundlæggende viden om, hvordan teen bliver plukket og forarbejdet. Afsnittet omfatter en let forståelig forklaring om teens kemi, kultivarer, høstetidspunkter og bearbejdningsprocesser.

Trin 2

Det andet trin omfatter te-klassificering og for de fleste nybegyndere er det nok det vigtigste emne. Klassificering beskriver de 6 te kategorier. Der gives fuldstændige beskrivelser af hver te-kategori og flere eksempler på teer fra andre regioner og teproducerende lande.

Trin 3

Det tredje trin forklarer, hvordan man nyder teen. Der er et afsnit med bryggevejledning, information om vand, temperatur og tips.

Du kan læse mere fra Tony Gebly her

print

Yderligere information

Vægt 450 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tea: A User’s Guide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *