Prince of Bulang Sheng Puerh Cake 2012
Kun de bedste topskud fra 2012 er anvendt til denne kage. Disse kager er for samlere og er kun lavet i et meget lille oplag. Vi besøgte den forhenværende prins af Bulang folket på Jing Mai bjerget. Jing Mai er et af de 6 tebjerge i Yunnan, der er berømte for Puerh kage fremstilling. Vi var så heldige at få lov til købe en af disse kager.
Kassen og Puerh kagen blev tilmed signeret af Hr. Su.
Stammer fra: Jing Mai bjerget i Yunnan, Kina
Brygges: I glas, kop, gaiwan, glas- eller porcelæns kande /Yixing kande
Mængde: 2 g pr. 200 ml
Vandtemperatur: 95°C
Trækketid: 1-5 minutter
Udtræk: mindst 6 gange
Bør opbevares i et mørkt og godt ventileret rum ikke over 25°C.
Må ikke opbevares i tætsluttende dåse eller plastik, bør opbevares i papir eller stof. Holdes adskilt fra andre lugte/dufte.
Hr. Su, der er forhenværende prins af Bulang folket i Yunnan, signerer kassen, som Puerh kagen er pakket ind i.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.