Tesi til en kop

DKK 75

Ø6,5 cm
Kan anvendes direkte i en kop, et vandglas eller i en mindre tekande

På lager

Varenummer (SKU): 1-TE-SI-Ø65 Kategorier: , Tags: , , ,

Tesi til en kop

En tesi til en kop er den nemmeste måde at brygge te af løsblade direkte i en kop, et vandglas eller i en mindre tekande. Denne praktiske tesi giver tebladene den optimale plads til at udfolde og bevæge sig frit. Dermed er sien med til at frigive alle smags og næringsstofferne fra bladene.

Håndtagene på sien gør, at den nemt kan balancere på en kop eller et glas og let kan fjernes uden at man brander fingrene, når teen er brygget færdig.

Diameteren på sien er Ø6,5 cm og 6 cm i dybde, hvilket passer til de fleste kopper eller latteglas. Ved at anvende rustfrit stål er man fri for at anvende teposer, som kan afgive smag og kemikalier, desuden kan tesien tåle at komme i opvaskemaskinen.

Simply Tea’s teer er af fineste kvalitet og kan dermed genanvendes mange gange. Vi anbefaler denne lille tesi, der nemt kan placeres tilbage i koppen, hvor bladene kan brygges på flere gange. På denne måde udnyttes bladene og prisen pr. kop mindskes.

Ved at brygge i en rustfri stål-si er man fri for teposer, som ofte indeholder afblegningsmiddel, hæfteklammer, nylon og lim. De brugte teblade hælder man direkte i kompostbeholderen eller i sin køkkenhave, så er man med til at beskytte miljøet.

Viste du, at teblade holder grønne, hvide og sorte fluer væk fra roser?

print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tesi til en kop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...