Tekrus med tesi og låg

DKK 125

300 ml

Hvidt keramik tekrus med tesi og låg

På lager

Varenummer (SKU): 1-KP-WT-300 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Tekrus med tesi og låg

Dette hvide tekrus med tesi og låg fremstillet af keramik er ideelt til hverdags te-drikning. Det glaserede keramiske tekrus med tilhørende låg holder længe på varmen. Desuden er der rum til 300 ml. te, nok til at man kan nyde sin yndlingsbryg, mens man se en god film eller tv-serie i fjernsynet, uden at man behøver at tanke op flere gange.

Hvid har altid været te-drikkerens fortrukne farve, når det drejer sig om tekopper. Når man nyder teen, nyder man også teens mangfoldige farvenuancer, som genspejles i det hvide tekrus.

En rustfrit metalsi følger med kruset, så man ikke skal bekymre sig om tefilter, teæg eller om teen trækker for længe.

Tesien fylder hele kruset, så bladene kan bevæge sig frit i koppen og dermed frigive de mange komplekse smagsnuancer, teen besidder. Når teen er færdigbrygget, fjerner man låget. Vend låget om og placer sien i låget. Man er nu fri for at teen drypper på bordet.

Ønsker man at genanvende bladene, kan man komme sien i koppen og hælde mere vand på. Venter man til næste dag med at genanvende bladene, skal bladene forblive i skålen i sien, hvor de tørrer lige så stille ud. Kom ikke bladene i tekrus med tesi og låg på og slet ikke i køleskabet. Tebladene har behov for luft til at tørre ud.

Tekruset giver tedrikkere en enkel og bekvem løsning til at anvende løse kvalitets teblade. Perfekt som gaven til værten.

print

Yderligere information

Vægt 450 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tekrus med tesi og låg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *