Hvid keramik familie tekande 900 ml

DKK 525

900 ml hvid keramik tekande til 6 kopper eller 4 krus

På lager

Varenummer (SKU): 2-POT-BG-900 Kategorier: , Tags: , ,

Hvid keramik familie tekande 900 ml

Denne familie tekande 900 ml er fremstillet af keramik er en ideel lille dagligdags tekande, som tåler opvaskemaskine.

Den glaserede keramiske tekande med aftageligt låg og filter af rustfrit stål holder længe på varmen. Tekanden rummer 1000 ml, hvilket gør den ideel til 4 krus eller 6 kopper te, nok til at man kan nyde sin yndlingsbryg sammen med familien eller gæster. Den indbyggede tesi gør det nemt at brygge adskillige gange på kvalitetste.

Hvid har altid været te-drikkerens fortrukne farve, når det drejer sig om teudstyr. Når man nyder teen, nyder man også teens mangfoldige farvenuancer, som genspejles i den hvide tekande.

En rustfrit metalsi følger med kanden, så man ikke skal bekymre sig om tefilter eller teæg.

Tesien er stor nok til, at bladene kan bevæge sig frit i kanden og dermed frigive de mange komplekse smagsnuancer, teen besidder. Når teen er færdigbrygget, fjerner man sien.

Familie kanden er glaseret indvendig, derfor optages teens aromastoffer ikke i leret. Denne tekande er optimal til den, som nyder flere tekategorier, uden at skulle have adskillige tekander.

Ønsker man at genanvende bladene, kan man komme sien i kanden og hælde mere vand på. Venter man til næste dag med at genanvende bladene, skal bladene forblive i sien, hvor de tørrer lige så stille ud. Kom ikke bladene i køleskabet. Tebladene har behov for luft til at tørre ud.

Tekanden giver tedrikkere en enkel og bekvem løsning til at anvende løse kvalitets teblade. Perfekt som gaven til værten. Ønsker man en større kande tryk her.

print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvid keramik familie tekande 900 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...