Termo teglas

(1 kundeanmeldelse)

DKK 149

320 ml

Med en termo teglas har te-til-gå aldrig været nemmere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1-T-GLS-330 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Termo teglas

Dette 320 ml. termo teglas er perfekt til tea2go. Det vandtætte låg, gør det egnet til kontoret, på skovtur eller til at rejse med. Glasset kan let være i rygsækken eller i håndtasken.

Termo teglasset passer til de fleste standard kopholdere, der er i biler. Det giver dig mulighed for at nyde en kop te på rejsen – i bilen, toget eller i bussen. Også i flyet kan den anbefales, man skal blot bede stewardessen om vand til teen.

Sien er aftagelig og kan bruges til varme eller kolde bryggede te, også iste. Termo-glasstrukturen holder teen varm eller kold i længere perioder.

Ved blot at fylde 3 gram te på glasset og tilføje varm eller kold vand, har du te til hele dagen. Det gør sig selvfølgelig kun gældende, hvis du vælger te fra Simply Tea. Du kan enten bruge termo glasset til at brygge teen i og derefter hælde i kopper, eller du kan drikke teen direkte fra glasset.

Den indbyggede tesi sørger for, at du ikke får teblade i munden. gennem det klare termoglas kan du nyde synet af dine teblade og den bryggede tes farve.

Termo teglasset kan anbefales til brug, når man laver kontorarbejde. Låget giver dig tryghed. Skulle uheldet være ude og du vælter termo teglasset, vil dit skrivebord og din PC være beskyttet mod spildt te når du anvender låget.

Med et Simply Tea termo teglas har tea2go aldrig været nemmere.

print

1 anmeldelse af Termo teglas

  1. Claus Arndt Nielsen (verificeret ejer)

    En rigtig dejlig termokop. Fin størrelse til en enkelt kop, og dejlig nem at komme mere vand på, når man trænger til mere te. På den måde er der altid frisk te, fremfor at lave en hel kande af gange, som bliver kedelig til sidst. kan klart anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...