Royal Copenhagen musselmalet porcelæn Gaiwan

DKK 960

200 ml.

Drik teen direkte fra skålen eller bruge den til at brygge teen i.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1-GWN-RC-0200 Varekategorier: , , Tags: , , , ,

Royal Copenhagen musselmalet porcelæn Gaiwan

Royal Copenhagen musselmalet porcelæn Gaiwan produceres kun til det japanske marked. Vi var så heldige at få lov til at købe dem i Japan.

Er man te-entusiast og samler på kongelig porcelæn, så er det noget man skal eje. En Royal Copenhagen musselmalet porcelæn Gaiwan er den perfecte gave til en som samler på musselmalede porcelæne eller på te-tilbehør.

Gaiwan rummer 200 ml og dens lidt større kapacitet gør den egnet til de mere fyldige blade som Oolong og Puerh teer har.

Siden starten af 1300-tallet har gaiwanen været den fortrukne måde at drikke te på. Teen flyder frit i koppen, og man kan filtrere ved at vippe låget ned i teen, så kun en lille revne er åben. Med hvid porcelæn kan man få øje på teens mange farver og det er perfekt, når man brygger Gong Fu Cha.

Gaiwan består af en skål, en underkop og et låg. Man kan drikke teen direkte fra skålen eller man kan bruge den til at brygge teen i. En Gaiwan er særdeles god til at brygge de delikate topskud fra hvid, gul og grøn te. Gaiwans porcelænet absorberer varmen uden at beskadige tebladene. Gaiwanen er mindre egnet til at brygge sort te i, da det store låg lader varmen forsvinde alt for hurtigt under brygning. Denne form for udstyr er ofte anvendt i den nordlige del af Kina specielt til teer som Jasmin te og lys oolong teer.

Hvis du vil lære hvordan man anvender en Gaiwan kan du tilmelde dig Simply Teas tebrygningskurser. Her gennemgår vi forskellige brygningsteknikker bl.an andet kunsten i at brygge Gong Fu te. Du kan læs mere her.

print

Yderligere information

Vægt 100 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal Copenhagen musselmalet porcelæn Gaiwan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...