Gong Fu Tebakke 35x23x6 cm

DKK 499

Mål: 35x23x6 cm

Bambus Cha Pan er et elegant og enkelt redskab til te-forberedelse

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 1-BM-BK-35236 Varekategorier: , Tags: ,

Gong Fu tebakke

Gong Fu Cha Pan

Denne Gong Fu tebakke måler 35x23x6 cm og er fremstillet af den bedste kvalitets-bambus. Tebakken kaldet en Cha Pan er et elegant og enkelt redskab til te-forberedelse, til Gong Fu Cha eller til hverdags tebrygning. Bambus bakkens aftagelige låg gør det muligt at opsamle spildt vand, når man varmer kopperne, gaiwan eller potten igennem. Det opsamlede vand kasseres nemt efter brug.

Enkel, elegant, robust og modstandsdygtig er blandt nogle af de karakteristika, der beskriver bambus. Et af de mest alsidige materialer der findes på planeten. Bambus er stadig det foretrukne valg for mange te-drikkere, når de køber teudstyr.

Denne fine kvalitets-bambus vandbakke holder tæt på vandet, indtil det skal tømmes. Bakken kan også anvendes til at opbevare kopper og teudstyr i, så hele kassen nemt kan transporteres derhen, hvor der er behov for en kop te. Størrelsen passer fint til en tepotte og seks kopper.

Vores bambus-bakker er fremstillet af dygtige håndværkere og udført med tætte samlinger. Bakken er blevet lakeret omkring 5-6 gange for at sikre en solid finish. Med god pleje kan disse te-bakker holde i mange år. Farven modnes over tid til en dyb ravrød nuance. Passer du på bakken, vil den kunne bruges til mange te-ceremonier igennem årene.

Hvis du vil lære mere om Gong Fu Cha, kan du tilmelde dig en af vores kurser her

print

Yderligere information

Vægt 700 g
Størrelse 28 × 18 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gong Fu Tebakke 35x23x6 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...