Gong Fu Glas Tekande 250 ml

DKK 189

250 ml

Håndblæst Gong Fu glas tekande med metal fjeder si

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 1-GLS-KND-250 Varekategorier: , , Tags: , , ,

Gong Fu glas tekande

Denne elegante lille 250 ml. Gong Fu glas tekande er beregnet til en enkelt kop te eller til brug i forbindelse med en Gong Fu teceremoni. Den kan anbefales til de fleste af Simply tea’s teer, da du kan nyde bladene fra vores eksklusive teer igennem den håndlavede glaskande. Den lille rustfri stålfjeder eller glasfilter sikrer, at bladene, som ligger klar til at blive brygget på, bliver i kanden og ikke havner i din kop.

Gong Fu glas tekande egner sig godt til brygning af te under Gong Fu Cha. Gong Fu Cha bedre kendt som den kinesiske teceremoni. Ceremonien fokuserer på æstetik, aroma, smag og selve visningen af teen og tebladene. Ordet Gong Fu er det samme som Kung Fu og betyder “at gøre sig umage”.

Gong Fu skal for at optimere smagsoplevelsen, brygges med omhu. Den lille Gong Fu glas tekande er perfekt, når man skal beundre de tørre blade fra teen, efter den er brygget.

Inden man kommer tebladene i potten, varmes den igennem. Derefter rystes tepotten let for at aktivere aromaen. Ofte hælder man varmt vand på teen i nogle sekunder. Vandet bruges til at varme de små tekopper, hvorefter man kan brygge teen flere gange med kort trække-tid. Teen nydes i små tekopper af 20 til 75 ml. Under og efter brygningen kan man nyde teen, dens aroma, smag og til sidst synet af de færdigbryggede blade.

Ved at anvende den lille Gong Fu glas tekande, kan du opleve din te fuldt ud på alle mulige måder, til glæde for sanserne.

Vil du lære mere om Gong Fu Cha kan du tilmelde dig en af vores kurser her

print

Yderligere information

Filter

glas filter, fjeder filter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gong Fu Glas Tekande 250 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...