Glas Gong Fu Cha Tesæt

DKK 899

Bambus vandbakke: str. 28,5×18,8×6,5 cm
Glas tepotte med glas tesi: 250 ml.
Glas Gong Dao Bai 280 ml.
Metal tesi
6 stk dobbeltvæggede te kopper: 50 ml.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 1-gng-f-st-250 Varekategorier: , Tags: ,

Glas Gong Fu Cha Tesæt

Simply Tea Gong Fu Cha tesæt består af vores populære lille 250 ml. glas tekande, en 280 ml.  glas Gong Dao Bei, 6 elegante dobbeltvæggede tekopper samt en bambusbakke på 28,5×18,8×6,5 cm.

Et elegant sæt til nybegyndere og te-entusiaster. Dette håndlavede tekandesæt af glas fremhæver teens unikke karakter og farve, og er perfekt til udførelsen af en Gong Fu Cha te-ceremoni.

Vores bambusbakker er fremstillet af dygtige håndværkere og udført med tætte samlinger. Bakken er blevet lakeret omkring 5-6 gange for at sikre et solidt finish. Med god pleje kan disse tebakker holde i mange år. Farven modnes over tiden til en dyb ravrød nuance. Passer du på bakken vil den kunne bruges til mange te-ceremonier gennem årene. 

Bærdygtighed

Når vi vælger udstyr, kigger vi først of fremmest på bærdygtig produktion. Tebakker som holder i mange år, har mere værdi end billige tebakker, som måske holder et par uger eller måneder.

Kvalitet

Vi sætter en ære i at skaffe Gong Fu tebakker fra producenter, som sætter kvalitet i højsædet. Kvaliteter varierer enormt og desværre findes der mange tebakker af ringe kvalitet på markedet og kan være svært at vurdere dem på en hjemmeside. Ulempen ved billigere modeller, er dårligt håndværk, eller at materialet er blevet presset eller samlet ukorrekt og er dermed tilbøjelig til at revne efter kort tid.

Hvis du vil lære mere om Gong Fu Cha,kan du tilmelde dig en af vores kurser her

print

Yderligere information

Vægt 750 g
Størrelse 27 × 18 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glas Gong Fu Cha Tesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...