Kähler vintergrøn tokoname tesæt

DKK 699

250 ml Kähler vintergrøn tokoname tesæt er en elegante håndlavet tesæt som som består af en tokoname tepotte og 4 små kopper.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9-klh-tknm-srt-1 Varekategorier: , , , Tags: ,

Kähler vintergrøn tokoname tesæt

Kähler vintergrøn tokoname tesæt er en elegante håndlavet tesæt som som består af en tokoname tepotte og 4 små kopper. Tepotten rummer 250 ml. og en kop rummer 50 ml. Det er den perfekte tesæt for den japanske te elskere, hvor man brygge teen tre gange og hælder teen op i små kopper for at nyde smagen af de friske skud.

Kähler vintergrøn tokoname tesæt er designet og håndfremstillet af den kendte dansk pottemager Lars Henrik Kähler. Igennem mere end 50 års virke har Lars både studeret japansk og andre æsiatisk ler og porcelæns teknikker. Hans mange år som tepottemager har givet anledning til denne unikke fortolkning af en japansk tokoname tepot. Potten er designet of fremstillet specielt til Simply Tea.

Søg for at anvende kanden til kun en te kategori, da den vil optage teens mange olier og smagsprofiler i leret. Efterhånden vil kanden får en særligt patterna og vil gengive teens unikke smag ved efterfølgende bryg.

Vær opmærksomt på af tekanden må kun renses med varmt vand, da rengøringsmiddel vil ødelægge kandens evner til fremhave smagen af te.

Tekanden er en samler objekt da der kun producers få sæt om året.

 

 

print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kähler vintergrøn tokoname tesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...