Kähler sommer grøn tokoname tesæt

DKK 699

250 ml Kähler sommer grøn tokoname tesæt

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9-klh-tknm-srt-1-1 Varekategorier: , , , Tags: ,

Kähler sommer grøn tokoname tesæt

Kähler sommer grøn tokoname tesæt er en elegante håndlavet tesæt som som består af en tokoname tepotte og 4 små kopper. Tepotten rummer 250 ml. og en kop rummer 50 ml.

Den lysegrønne farve passer godt til de japanske teer, hvor man brygge teen flere gange. Den bryggede te hældes op i små kopper hvor man nipper til teen for at nyde smagen af de friske skud. Teer som gyokuro og Sencha kabuse brygges med 40-60 grader varmt vand,

Kähler sommer grøn tokoname tesæt er designet af Lars Henrik Kähler. Lars er 5. generations pottemager. Igennem mere end 50 års virke har Lars både studeret japansk og andre æsiatisk ler og porcelæns teknikker. Han potter håndfremstillet og navnet Kähler er kendte i Danmark og udenlandet. Hans mange år som tepottemager har givet anledning til denne unikke fortolkning af en japansk tokoname tepot. Potten er designet of fremstillet i specielt til Simply Tea.

Søg for at anvende kanden til kun en te kategori, da den vil optage teens mange olier og smagsprofiler i leret. Efterhånden vil kanden får en særligt patterna og vil gengive teens unikke smag ved efterfølgende bryg.

Vær opmærksomt på af tekanden må kun renses med varmt vand, da rengøringsmiddel vil ødelægge kandens evner til fremhave smagen af te.

Tekanden er en samler objekt da der kun producers få sæt om året.

 

 

print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kähler sommer grøn tokoname tesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...