Tilbud

Hvid keramiske tekande med to kopper

DKK 648 DKK 499

Hvid keramiske tekande med to kopper

250 ml. tekande med 2×100 ml kopper.

På lager

Varenummer (SKU): 7-46052-KS-HVD Varekategorier: , , Tags: ,

Hvid keramiske tekande med to kopper

Hvid keramiske tekande med to kopper. En Kyusu er en traditionelle japanske keramiske tekande specielt designet til at brygge grøn te. Ordet “kyusu” oversættes til “tekande” og bruges ofte til en tekande med sidegreb. Kyusu blev udviklet i det 17. århundrede med fødsel af sencha te i Japan.

Vores enkle, men alligevel klassiske Kyusu er perfekt til 2 personer. Det er den perfekte tesæt for den japanske te elskere, hvor man brygge teen tre gange og hælder teen op i små kopper for at nyde smagen af de friske skud. Kanden indeholder et tefilter og plads til 250 ml te, så selv de fineste teblade ikke kommer ud. Dette er især nyttigt, da japansk te kan indeholde meget små bladpartikler.

Japansk te af god kvalitet er ofte fine blade fjernet fra deres stilke og skelet. Dette kræver et fint maske filter for at sikre, at der ikke kommer partikler af bladet i kopperne. Små brudte stykker brygger videre i koppen og kan gøre teen bitter. 

Vi anbefaler at bruge disse tekander til vores sencha, gyokuro og sejak grønne teer.

Tepotten er glaseret indvendig, derfor kan potten anvendes til alle slags te. En Kyusu er en uvurderlig tekande til din tesamling.

print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvid keramiske tekande med to kopper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...