Tesmagning for begyndere lørdag den 9. september 2017

DKK 350

Ikke på lager

Varenummer: 17-09-09 Kategori: Tags: , ,
Print

Tesmagning for begyndere lørdag den 9. september 2017

Har man aldrig oplevet frisk plukket te fra bæredygtig tehaver så er denne kursus for dig. Tilmeld dig begynder tesmagningskursus lørdag den 9. september 2017. Der er plads til 12 personer på et hold og kurset bliver oprettet, når minimum 8 pladser er besat, hvorefter du vil modtage en bekræftelse.

Da vi kommer til at smage på meget te, kan du risikere at opleve at dit blodsukker falder, derfor servere vi altid en let traktement af diverse finger sandwich og vores berømte hjemmebagt scones med clotted cream mv. til.

Kurset starter kl. 11:00 og varer ca. 3 timer, afhængig af hvor spørgelystne kursisterne er. Efter kurset er der mulighed for at købe te, og vi giver 20 % rabat på Simply Tea’s egne importerede teer.

Er du i besiddelse af en gavekort kan du skrive til mail@simplytea.dk og oplyse gavekort nr., e-mail adresse og telefon nr., så vil vi tilmelde dig arrangement hvorefter du vil modtage en bekræftelse.

Husk at medbringe ordrebekræftelsen eller gavekort til kurset.

Adressen er Simply Tea

Norddigesvej 4 st tv

8240  Risskov

Find vej her

Adgang til  parkering

Bus nr. 13 kører til Nordlandsvej/Enemærket

Læs mere om tesmagningskurser her
Gå til kursuskalenderen her

Har du tænkt over, hvordan din daglige kop te kommer fra tebusken til din kop?
Kan du smage forskel mellem en hvid te og en oolong? Og ved du hvorfor de er forskellige?

Formålet med dette kursus er at skabe viden og kendskab til håndbearbejdet kvalitets te som er både bedre for miljø og helbred.

Vi kommer omkring følgende emner:
– Hvad er te?
– Te og helbred
– Te myter og fakta
– brygningsmetoder
– Smagning: hvid, gul, grøn, oolong, sort og puerh te 
– De 6 fremstillingsprocesser

På vores tesmagningskurser får du chancen for at få svar på alle dine spørgsmål om te.
Kurset giver dig tillige mulighed for at smage på nogle af de bedste teer i verden.
Kursus er for alle, der ønsker at vide mere om denne vidunderlige drik.

Kurserne afholdes af te importør og foredragsholder Alexis Kaae, grundlægger af Simply Tea og medstifter af Dansk Tesammenslutning.

1.    Aflysning af kurser
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. e-mail eller telefon ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Deltagergebyret refunderes kun af Simply Tea i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset

2.    Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser og varer; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder. Tilmeldinger og gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

3.    Fortrydelsesret
I henhold til ‘Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a’ er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tesmagning for begyndere lørdag den 9. september 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…