Masterklasse Oolong og Puerh lørdag d. 26. august 2017

DKK 350

10 pladser

Ikke på lager

Varenummer: 17-08-26 Kategorier: , Tags: , , ,
Print

Masterklasse Oolong og Puerh lørdag d. 26. august 2017

Tilmeld dig vores Masterklasse Oolong og Puerh lørdag d. 26. august 2017. Denne tesmagning er for te entusiaster, der har lyst til at udforske de mere utraditionelle teer.  Der er plads til 10 personer på et hold og kurset bliver oprettet, når minimum 6 pladser er besat, hvorefter du vil modtage en bekræftelse.

Vi vil dykke ned i de mange spændende smagsnuancer, du kan opleve ved disse særlig oxideret og fermenteret teer. Det er teer med en kompleks bearbejdning og udvikling, som man aldrig bliver færdige med. Du vil opleve fantastiske og unikke smage du end ikke troede eksisterede i teverdenen. På kurset kommer vi omkring Anxi  oolong, rock oolong, Dan Cong Oolong, samt sheng og shu puerh teer af forskellige årgange.

Kurset starter kl. 11:00 og varer ca. 2,5 timer, afhængig af hvor spørgelystne kursisterne er. Efter kurset er der mulighed for at købe te, og vi giver 20% rabat på Simply Tea’s egne importerede teer.

Er du i besiddelse af en gavekort kan du skrive til mail@simplytea.dk og oplyse dit gavekort nr. , eller du kan anvende koden på dit gavekort til at reservere pladsen i Simply Teas webshop, hvor du vil modtage en bekræftelse som du skal medbringe til kurset.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf. 26393077

Adressen er Simply Tea

Norddigesvej 4 st tv

8240  Risskov

Find vej her

Adgang til  parkering

Bus nr. 13 kører til Nordlandsvej/Enemærket

Læs mere om Tesmagningskurset her
Gå til Kursuskalenderen her

I henhold til ‘Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a’ er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Masterklasse Oolong og Puerh lørdag d. 26. august 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…