Lær at smage på te – Tekurser for begyndere

(1 kundeanmeldelse)

DKK 499

Lær at smage på hvid, gul, grøn, Oolong, sort og Puerh te.
Pga. Covid-19 er der kun plads til 8 deltagere pr. hold

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tags: , , ,

Lær at smage på te – Tekurser for begyndere

Lær at smage på te – Tekurser for begyndere

Hvad ved du om te? Har du tænkt over, hvordan din daglige kop te kommer fra tebusken til din tekop? Kan du smage forskel på en hvid te eller en Oolong? Og ved du, hvorfor de er forskellige?

Kurserne afholdes af te-importør og foredragsholder Alexis Kaae, grundlægger af Simply Tea og medstifter af Dansk Tesammenslutning.

Formålet med dette kursus er at skabe viden og kendskab til håndbearbejdet kvalitetste, som både er bedre for miljø og helbred.

Vi kommer omkring følgende emner:

Hvad er te?
Te og helbred
Te myter og fakta
Brygningsmetoder
Smagning af hvid, gul, grøn, Oolong, sort og Puerh te og får viden om de forskellige teers fremstillingsprocesser

Da vi kommer til at smage på meget te, kan du risikere at opleve at dit blodsukker falder, derfor servere vi altid et let traktement af diverse finger sandwich og vores berømte hjemmebagt scones med clotted cream mv. til.

Kurset starter kl. 11:00 og varer ca. 3 timer, afhængig af hvor spørgelystne kursisterne er. Efter kurset er der mulighed for at købe te, og vi giver 20 % rabat på Simply Tea’s egne importerede teer.

Adressen er Simply Tea

Norddigesvej 4 st. tv

8240 Risskov

Du finder os lige over for Skumhuset

 

Adgang til gratis parkering Find vej her

 

Bus nr. 1A mod Vejlby kører til Nordlandsvej/Enemærket

Gå afstand er 650 m ca. 7 minutters gang

Pris

Lær at smage på te – Tekurser for begyndere
Prisen pr. deltager er 350 kr.
Til prisen hører Simply Tea’s High Tea traktement af finger sandwich og scones.
Der kan være max 12 deltagere pr. hold.
Kursus afholdes på Simply Teas telager i Risskov ved Aarhus

Da vi kommer til at smage på meget te, kan du risikere at opleve at dit blodsukker falder, derfor servere vi altid et let traktement af diverse finger sandwich og vores berømte hjemmebagt scones med clotted cream mv. til.

Aflysning af kurser

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. e-mail eller telefon ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Deltagergebyret refunderes kun af Simply Tea i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser og varer; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder. Tilmeldinger og gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

Fortrydelsesret

I henhold til ‘Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a’ er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

print

Yderligere information

Dato

8. august 2020, 12. september 2020, 19. september 2020, 26. september 2020, 10. oktober 2020, 14. november 2020, 16. januar 2021, 20. februar 2021, 13. marts 2021, 17. april 2021

1 anmeldelse af Lær at smage på te – Tekurser for begyndere

  1. Jesper Reilev

    Grundig og hyggelig introduktion til de kinesiske og japanske tekulturer, teens egenskaber, samt de forskellige processer, der indgår i fremstillingen af de forskellige tetyper. På det kursus jeg deltog i var hovedvægten på de kinesiske tetyper, som beskrevet, med et japansk matcha indslag som den grønne te. Selvom det er tesmagning, var der rigeligt med te og jeg tror ikke nogen gik derfra uden at have fået tørsten slukket. Muligvis det bedste startsted, hvis man er interesseret i at begynde med lidt nørderi inde for løsblad te :)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...