Kunsten at blande te kursus

DKK 450

Hver deltager får lov til at blande 2 teer af 100 gram
Vi blander med økologiske urter, krydderier, frugter og blomster
Kunsten at blande te kursus varer 3,5 timer

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Kunsten at blande te kursus

Det er udsædvanligt at man oplever ren te i Danmark. De fleste teer bliver blandede med urter, blomster, frugt, olier og ofte sukker, og der er mange gode grunde til det. Det kan være for at gøre et omkostningsfuldt produkt billigere, det kan spæde et kedeligt produkt op og, det kan forstærke de helbredsmæssige egenskaber af ren te. Men ofte er det for at lokke med spændende dufte og smagsstoffer. Det betyder også at de fleste har svært ved at genkende en ren tes smagsprofil eller dens oprindelsesland.

I det mest af Asien er te et vigtigt supplement til en sund kost og nogen gange kan det være en fordel at tilføje en urt, frugt eller blomster til teen for at styrke teens naturlige egenskaber. Det har kineserne gjort gennem årtusinder. Igennem vores kultur, har vi lært at tilsmage maden med krydderier og urter. Kokke går på kokkeskolen for at lære at krydre maden. Det er en kunstform at anvende urter og krydderier med andre ingredienser. Det gælder sandelig også for te. Det er ikke tilfældigt at nogle frugter eller krydderier egner sig bedst til bestemte slags tesorter og det er ikke ligegyldigt hvilke planter man sætter sammen med tebladene.

På Simply Tea blandingskursus tager vi udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). På kurset lærer du at blande te som passer til din kropstype for at skabe balance og harmoni, desuden lærer du at sammensætte ingredienser som har en funktion for kroppen, samt komplementerer aromaen og smagen.

Kunsten at blande te kursus varer 3 timer

Hver deltager får lov til at blande 2 teer af 100 gram
Vi blander med økologiske urter, krydderier, frugter og blomster

Prisen for arrangement er 450 kr. pr. deltager
Kursus start kl. 9:00 til kl. 12:00.

Sted: Molbo Tea Retreat
Adresse: Skovvangsvej, Handrup, 8400 Ebeltoft

print

Yderligere information

Dato

29. april 2023, 03. juni 2023

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kunsten at blande te kursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...