ESTA-certificeret te-kursus  

DKK 1.499

Dette er et seks timers ESTA-certificeret te-kursus for alle, der ønsker at lære det grundlæggende om te.

Dette kursus er for folk, der arbejder i hoteller, caféer, tehuse, kaffebarer, tebutikker eller vil bare gerne lære om te.

Ryd

ESTA-certificeret te-kursus

Introduktion til te

Dette er et seks timers ESTA-certificeret te-kursus for alle, der ønsker at lære det grundlæggende om te.

Dette kursus er for folk, der arbejder i hoteller, caféer, tehuse, kaffebarer, tebutikker eller vil bare gerne lære om te.

Kurset afholdes på Molbo Tea
Retreat med Alexis Kaae som din træner. Dette kursus afholdes på dansk. Alexis Kaae er en professionel teunderviser, certificeret af European Special Tea Association. Hun er uddannelsesdirektør for ESTA.

Adressen er:
Skovvangsvej 25
8400 Ebeltoft

Gratis Parkering

Frokost er inklusiv i prisen.

Hvad dette kursus vil lære dig?

– at identificere en te fra en botanisk plante.
– at tilegne sig grundlæggende viden om teplanten og forstå forskellen mellem de seks tekategorier.
– det grundlæggende ved at brygge og smage te.
– te er mere end en drik

Introduktionen til te tager en dag at gennemføre, herunder seks aktiviteter. Der er en eksamen efter kurset, som skal være afsluttet inden for et antal dage. Den studerende modtager et certifikat for bestået eksamen.

Speciality Tea

Aflysning af kurser

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. e-mail eller telefon ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Deltagergebyret refunderes kun af Simply Tea i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser og varer; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder. Tilmeldinger og gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

Fortrydelsesret

I henhold til ‘Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a’ er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

print

Yderligere information

Dato

19. september 2023, 23. oktober 2023

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ESTA-certificeret te-kursus  ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...