Spring Dawn Keemun 2013

DKK 285

25 g

Ikke på lager

Varenummer: 1-510-13-0025 Kategori:
Print

Spring Dawn Keemun – Shou Gong Qimen (begrænset parti)

Denne unikke og specielle sorte te er udelukkende fremstillet af de fineste knopper plukket i det tidlige forår, der indtil for nylig var forbeholdt fremstilling af højkvalitets grøn te. Den nærende lille te knop skaber en rig og aromatiseret te med et strejf af en sødlig blomster aroma.

Navnet “Spring Dawn” hentyder til den skinnende gule farve og den friske forårssmag, som ingen anden sort te kan præstere. Da den udelukkende er fremstillet af teknopper, træder smagen og den fantastiske duft frem over mange udtræk.

Simply Tea stiftede bekendtskab med Spring Dawn Keemun i 2009 under et besøg hos Tea Master Hu Xi Yun. Han var netop færdig med at tørre knopperne, da vi ankom, og var i gang med at prøvesmage teen. Det var en fantastisk oplevelse efter at have smagt på grønne teer i flere uger før det, at kunne nyde en sort te af så høj og udsøgt en kvalitet.

Denne te er også så speciel at den engelske Dronning Elizabeth II havde fået kendskab til den og bestilt teen fra temaster Hu Xi Yun. Det lykkedes os dengang helt ekstraordinært at få adgang til at købe noget af den. Igen i år har vi været så fantastisk heldige at få lov til at købe endnu et lille parti af denne meget sjældne og meget delikate Shou Gong Qimen. Shou Gong Qimen betyder ‘håndlavet’ Keemun.

Stammer fra: Anhui provinsen, Kina
Tebusk: Qi Meng Zhu Ye Zhong
Temester: Hu Xi Yun
Høstsæson: Primo april
Blade: 1 knop til 1 let åbnet blad
Brygges: I glas, kop, gaiwan, glas- eller og porcelænkande, Yixing potte
Mængde: 2 gram til 200 ml vand
Vandtemperatur: 98° C
Trækketid: 2-3 minutter
Udtræk: Mindst 5 gange

Prisen pr. kop, hvis bladene genanvendes
3 gange: 7,6 kr.
4 gange: 5,7 kr.

 

Yderligere information

Vægt 25 g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Spring Dawn Keemun 2013”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *