Matcha tesæt med matcha te

DKK 649

20 g Matcha Yugen, Chawan, Chasen, Chasen holder og chasaku.

Ryd

Matcha tesæt med matcha te

I Japan er Matcha te hædret som den ultimative teoplevelse. Teen er så højt værdsat, at der laves særlige ceremonier med matcha. En del af den japanske teceremoni er, at sikrer at Matcha er forberedt med behørig opmærksomhed og omsorg.

Med sættet følger 4 redskaber, der anvendes til at forberede Matcha:

1. En bred-kantede skål, kendt som en chawan.
2. Den lange, tynde ske kaldt en chasaku.
3. Et te piskeris lavet af fint bambus kaldet en chasen
4. En sort keramik holder til at opbevare chasen så den holder sin form

Sammen med sættet som består af en bambuspiskeris, en keramik piskerisholder, en bambus ske og en skål, er der 20 gram matcha Yugen som er velegnet til usucha (tynd Matcha).

Denne Matcha er af en fin kvalitet og kommer naturligvis fra Uji, i Kyoto-området i Japan. Bladene til denne fine Uji Matcha, høstes i begyndelsen af maj. Før høsten bliver te buskene skygget i omkring 3 uger. Det resultere at planterne stresses for at udvikle mere klorofyl og L-theanin. Indholdet af klorofyl er afgørende for smagen og dens slående udseende: en vital forfriskende grøn farve. Indeholdt af aminosyren L-theanin, er afgørende for både smagen og kvaliteten. Denne variant af Matcha er fyldig, vegitabilsk, med en dyb rig umami smag og en anelse sødme.

Matcha Yugen er produceret af MARUKYU KOYAMAEN, Uji, Japan. På grund af Matchaens opkvikkende effekt, bør den senest drikkes 3 timer før man vil sove.

Tilberedelse:
Anvend ca. 1 gram eller to chasaku sigtet Matchapulver til 1½ deciliter med 80°C varmt kalkfrit vand. Pisk Matcha i “M” bevægelser indtil der danner sig et jævnt lag af skum på toppen.

Server teen straks.

print

Yderligere information

Vægt 620 g
Farve

Blå skål, sort-blå stribet skål, sort mønstret skål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Matcha tesæt med matcha te”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...