Tilbud

Matcha tesæt for begyndere

DKK 671 DKK 499

20 g Ceremonial Matcha, Chawan, Chasen, Chasen holder og chasaku.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2-mtch-st-4-dl Varekategorier: , , , Tags: , , , , , ,

Matcha tesæt for begyndere

Matcha grøn tepulver tesæt med udstyr

I Japan er Matcha te hædret som den ultimative teoplevelse. Teen er så højt værdsat, at der laves særlige ceremonier med matcha. En del af den japanske teceremoni er, at sikrer at Matcha er forberedt med behørig opmærksomhed og omsorg.

Med sættet følger 4 redskaber, der anvendes til at forberede Matcha:

1. En bred-kantede sort skål, kendt som raku chawan.
2. Den lange, tynde ske kaldt en chasaku.
3. Et te piskeris lavet af fint bambus kaldet en chasen
4. En holder til at opbevar chasen så den holder sin form

Sammen med begyndere-sættet som består af en bambuspiskeris, en keramic piskerisholder, en bambus ske og en sort rakuskål, er der 20 gram matcha Wako som er velegnet til usucha (tynd Matcha). Bakken følger ikke med sættet.

Denne Matcha er af ceremoniel kvalitet og kommer naturligvis fra Uji, i Kyoto-området i Japan. Vores Matcha  stammer fra kultivaren Uji Hikari. Denne præmie te plante kultivar, anvendes kun til de bedste matcha teer.

Bladene til denne fine Uji Matcha, høstes i begyndelsen af maj. Før høsten bliver te buskene skygget i omkring 3 uger med bambus. Det resultere at planterne stresses for at udvikle mere klorofyl og L-theanin. Indholdet af klorofyl er afgørende for smagen og dens slående udseende: en vital forfriskende grøn farve. Indeholdt af aminosyren L-theanin, er afgørende for både smagen og kvaliteten. Denne variant af Matcha er fyldig, vegitabilsk, med en dyb rig smag og en anelse sødme.

Matcha Wako er produceret  af MARUKYU KOYAMAEN, Uji, Japan. På grund af Matchaens opkvikkende effekt, bør den senest drikkes  3 timer før man vil sove.

Tilberedelse:
Anvend ca. 1 gram eller to chasaku sigtet Matchapulver til 1½ deciliter med 80°C varmt vand. Pisk Matcha i “M” bevægelser indtil der danner sig et jævnt lag af skum på toppen.

Server teen straks.

 

 

 

 

print

Yderligere information

Vægt 620 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Matcha tesæt for begyndere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...