Eksklusiv Te Julekalender 2022

DKK 595

Meget begrænset mængde

48 g

Forventede leveringstid er den 1. november 2022

Vores populære julekalender er tilbage igen i år, og den er mindst lige så luksuriøs som førhen!

Nyd 24 dage med den fineste te, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. 
Ingredienser 100% camellia sinensis og ikke andet. Du kommer til at opleve 24 forskellige og fantastiske eksklusive teer.

Oplev hvid, gul, grøn, Oolong, sort og Puerh teer.

På lager

Årets eksklusive te julekalender 2022 med 24 udsøgte gourmet-oplevelser

Te julekalender

Hvert år spekulerer vi på, hvilke teer der skal med i årets te julekalender. Desuden prøver vi at balancere mellem de lyse og de mørke teer. Efterhånden er mange blevet rigtig gode til at skelne mellem kategorier og kvaliteter.

Julekalenderen fra Simply Tea skal traditionen tro både tilfredsstille den kvalitetsbevidste te-drikker og samtidig overraske med nye smage og te-oplevelser.

Te for fordøjelsen

December er den tid, hvor vi nyder god mad og drikke, derfor spiller de mørke teer en vigtig rolle. Nogle er gode for fordøjelsen, andre er gode for forbrændingen og andre igen er gode til stabilisering af blodsukker. Alle mørke teer er imidlertid gode til at varme kroppen i den kølige vintermåned. De lyse teer som er hvide, gule og grønne teer indeholder særlige aminosyrer som de opkvikkende L-theanin og catechiner, der beskytter kroppen mod virus og infektioner.

Mindre stress

Julemåneden kan være en tid, hvor tidspres og stressniveau er på sit højeste, derfor er en julekalender en rigtig god måde at forkæle en god ven, veninde, et familiemedlem eller sig selv med en ny teoplevelse hver dag. De få minutter det tager at koge vandet og brygge teen, har en beroligende effekt på kroppen. Den rolige stund giver overskud og velbehag.

Det er en glæde at pakke sådanne stunder af velbehag, i form af te, i årets julekalender. Jeg håber, du vil få ligeså stor glæde af at smage på disse unikke og velsmagende teer, som jeg har haft ved at vælge dem.

Jeg ønsker dig en sød adventstid, en rigtig glædelig jul og et godt nytår – og husk ekstra forsyninger af den rensende Puerh te til juleaften og nytår.

Glædelig jul

Alexis

Indhold

24×2 g indeholdende hvid, gul, grøn, Oolong, sort, Sheng og Shu Puerh teer. Til hver te følger en vejledning i, hvordan teen skal brygges.

Begrænset parti – fås så længe lager haves, så vent ikke for længe med at bestille.

Velegnet som firmagave eller medarbejdergave.

Husk at alle teerne kan brygges på minimum 3 gange.

Eksklusiv Te Julekalender 2022

Eksklusiv Te Julekalender 2022

print

Yderligere information

Vægt 53 g
Årgang

Land

Kina, Nepal

Region

Anhui, Fujian, Guangdong, Guangxi, Guizhou, Henan, Hubei, Ilam, Jiangsu, Sichuan, Yunnan, Zhejiang

Smagsnoter

Blomsteragtig, Flødeagtig, Frugtagtig, Grasagtig, Grøntsagsagtig, Karamel, Krydret, Maltet, Nøddeagtig, Ristet, Røget, Skovagtig, Smøragtig, Sødme, Umami

Du kunne også være interesseret i...