Gavekort til tesmagning

DKK 499

Værdibevis kan anvendes til begyndere eller master tekurser

Ryd
Varenummer (SKU): TS350 Kategorier: , Tags: ,

Gavekort til tesmagning

Et gavekort til tesmagning kan være den perfekte oplevelsesgave. Det kan være en gave til den inkarnerede tedrikker, som ikke kan få nok af gode te. Men det kan også være en gave til ham eller hende, som elsker te, men som endnu ikke har prøvet en decideret tesmagning. Det er en oplevelse for alle med hang til god te og spændende fortællinger.

Giv et gavekort til tesmagning. Mange teentusiaster og te-elskere ønsker at få et gavekort til en af Simply Teas tesmagnings arrangementer. Gavekortet gælder for en person og kan bruges til begyndere eller Masterklasse – Oolong & Puerh for entusiaster.

Gavekortet sendes som pdf via e-mail og skal printes. Det printede gavekort skal medbringes til det tilmeldte arrangement.

Tilmelding til arrangement kan ske på e-mail: mail@simplytea.dk ved at oplyse deltagerens navn, telefonnr., gavekort nr. samt dato på det kursus, man ønsker at deltage i.

Gavekortet er gyldigt i to år fra udstedelsesdatoen. Venligst være opmærksom på, at ved udeblivelse fra tilmeldt kursus, vil gavekortet ikke længere være gyldigt.

Læs mere om tesmagningskurser her

print

Yderligere information

Vælg forsendelse af gavekort

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort til tesmagning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *