Gavekort til teblandings workshop

DKK 450

Værdibevis kan anvendes til workshop i teblanding

Ryd
Varenummer (SKU): TS700-2-1 Kategorier: , Tags: , , ,

Gavekort til teblandings workshop

Et gavekort til teblandingsworkshop kan være den perfekte oplevelsesgave. Det kan være en gave til inkarnerede tedrikker venner eller ægtefælle, som ikke kan få nok af gode te. Men det kan også være en gave til dem, som elsker te, men fortrækker te tilsat smage. Det er en oplevelse for alle med hang til god te og spændende fortællinger.

Giv et gavekort til tesmagning. Mange teentusiaster og te-elskere ønsker at få et gavekort til en af Simply Teas tesmagnings arrangementer. Gavekortet gælder for en personer og kan bruges til workshop – lav din egne julete-blanding og kunsten at blande te workshop.

Gavekortet sendes som pdf via e-mail og skal printes. Det printede gavekort skal medbringes til det tilmeldte arrangement.

Tilmelding til arrangement kan ske ved at man købe kurser i webshopen, hvor man benytter koden på gavekortet eller via e-mail til: mail@simplytea.dk ved at oplyse deltagerens navn, telefonnr., gavekort nr. samt dato på det kursus, man ønsker at deltage i.

Gavekortet er gyldigt i to år fra udstedelsesdatoen. Venligst være opmærksom på, at ved udeblivelse fra tilmeldt kursus, vil gavekortet ikke længere være gyldigt.

Læs mere om tesmagningskurser her

print

Yderligere information

Vælg forsendelse af gavekort

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort til teblandings workshop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...