Du skal bruge:
1 håndmixer
3 bageplader beklædt med bagepapir
Ingredienser:
250 g blødt smør
250 rørsukker
2 æg
½ vanilje stang
450 g hvedemel
50 g kakaopulver
10 g natron
325 g 70% grofthakket mørk chokolade
150 g hasselnødder
Fremgangsmåde
- Varm ovnen op til 175° C.
- Pisk smør og sukker let og luftig.
- Kom æggene i et ad gangen og pisk godt.
- Tilsæt mel, kakao, vanilje, natron og bland det hele godt sammen.
- Vend chokolade og nødder i tilsidst.
- Form 50 grams kugler af dejen og pres kuglerne flade med hånden, sæt dem på en plade med bagepapir, ca. 6 stykker pr. bageplade med bagepapir.
- Bages i 15-20 minutter i ovnen
- Afkøles på en bagerist
- Opbevares afkølet i en tætlukket dåse.
Choc Chip Cookies smager fortinligt sammen med en kop puerh, for eksempel shu Palace Puerh.
Det bedste resultat opnår du ved brug af økologiske råvarer.